Wikiloc s’uneix a la Montjuïc-Tibidabo com Official Mapping Sponsor

  • L’aplicació de navegació outdoor de referència per a rutes de senderisme, ciclisme, trail running i altres activitats a l’aire lliure s’uneix a la MT en la tercera edició.

La Montjuïc-Tibidabo arriba a les tres edicions amb més novetats que mai. A banda d’un nou recorregut, l’edició del 2024 de la cursa que connecta les dues muntanyes de Barcelona comptarà amb la presència de Wikiloc.

Amb l’aplicació de navegació outdoor de referència per a rutes de senderisme, ciclisme, trail running i altres activitats a l’aire lliure serà amb la que es compartirà el recorregut tant de la cursa de 10km com la de 21km.

A més, Wikiloc també sponsoritzarà una plogging run el pròxim 26 d’octubre. Aquesta iniciativa solidària és una trobada que combina esport a l’aire lliure i recollida de brossa, una forma de fer exercici físic que connecta perfectament amb els valors sostenibles de la Montjuïc-Tibidabo.

Sobre Wikiloc

Des de 2006, Wikiloc ha anat consolidant-se fins establir-se com un referent mundial per descobrir i compartir rutes a l’aire lliure, ja sigui a peu, en BTT o en qualsevol altre mitjà. 

L’aplicació ja compta amb més de 15 milions d’usuaris a nivell mundial i ofereix la possiblilitat de descobrir els millors recorreguts de cada indret i que cada usuari pugui penjar les seves rutes. 

leave a comment

Col·laborador Institucional

Organitzador

Official Mapping Sponsor

Col·laboardor