informació de l'esdeveniment

LA CURSA: DEL MAR A LA MUNTANYA

Atrets per la Cursa de l’Amistat de Barcelona, que un dia va crear Francesc Mates, emprenedor i esportista barceloní, i agafant el testimoni de la seva filla Myrna, ens disposem a reinventar una cursa a la  ciutat de Barcelona  entre les seves muntanyes.
Creem una nova marca inspirada en l’essència del projecte i donant nom a les dues muntanyes principals que emmarquen l’inici i final del recorregut dels participants: Montjuïc-Tibidabo.

L’Amistat com a valor vertebrador.

Amics, familiars, companys de feina, d’estudis, amants de l’activitat física… Tothom té cabuda en una cursa que crea i enforteix vincles, tant al llarg del recorregut com en l’acte de germanor que tindrà lloc a l’arribada amb l’entrega de premis i avituallament final per compartir entre tots els participants.

recorregut

SOBRE LA CURSA

Un recorregut de 20 km que uneix la ciutat entre les seves principals muntanyes Montjuïc i Collserola, sortint des del Castell de Montjuïc, passant per carrers emblemàtics de la ciutat fins a arribar al cim més alt del Parc de Collserola, el Tibidabo. La Montjuïc-Tibidabo es converteix en la Cursa amb més desnivell de Barcelona, el qual correspon a 450 metres positius, tot un repte per als amants de les curses d’asfalt que tindran l’oportunitat de gaudir d’unes vistes privilegiades de la ciutat i de la natura que l’envolta.

Ruta Montjuic – Tibidabo 2023

20KM

distancia

8AM

hora d'inici

30m

Punt més baix

480m

Punt més alt
Taula d'horaris

HORARI DE LA CURSA

8:00Inici de la cursa
10:00Inici de l'avituallament final
11:00Arribada de l'últim corredor
HORARI & UBICACIÓ

RECOLLIDA DE DORSALS

 

L’entrega de dorsals serà el dijous 26 d’octubre a Casa Seat de 10h a 20:30h

Col·laborador

Organitzador