Del MAR a la MUNTANYA

  • La cursa ofereix un recorregut únic entre Montjuïc i Collserola de 19.5km
  • La cursa amb més desnivell de Barcelona: 550 metres positius

Una cursa que va del mar a la muntanya, la Montjuïc-Tibidabo és una cursa única per un recorregut que posarà a prova les cames dels 499 runners que acceptaran el repte del proper 1 de novembre.

El recorregut és únic i uneix la ciutat entre les seves dues muntanyes icòniques: Montjuïc i la muntanya del Tibidabo. Sortint des del Castell de Montjuïc, passant per carrers emblemàtics de la ciutat fins arribar al cim més alt del Parc de Collserola, el Tibidabo. 

La Montjuïc-Tibidabo es converteix així en la cursa amb més desnivell de la ciutat de Barcelona, amb unes xifres que arriben als 550 metres positius, un repte que molts dels runners d’asfalt podran gaudir el proper primer de novembre, una cursa que a més de desnivell oferirà unes vistes inigualables a tots els participants.

Tot està disposat per gaudir d’una gran jornada de running el proper dimarts 1 de novembre a partir de les 8am, hora oficial de la sortida de la primera Montjuïc-Tibidabo memorial Francesc Mates de la història.

Les inscripcions per a aquesta primera edició estan limitades a 499 corredors. Inscriu-te ara i no et quedis sense viure la experiència.#montjuictibidabo #behindthemountains

Col·laborador

Organitzador