Benvinguts/des a la Montjuïc-Tibidabo memorial Francesc Mates

  • Neix la Cursa amb més desnivell de la ciutat de Barcelona.
  • Data confirmada: 1 NOVEMBRE 2022

Amants del running de Barcelona, tenim el plaer de presentar la nova cursa que tindrà lloc el proper dimarts 1 de novembre a la ciutat comtal. Un recorregut d’asfalt que serà la cursa amb més desnivell de la ciutat de Barcelona. 

La Montjuïc-Tibidabo recull el llegat de la Cursa de l’Amistat que durant molts anys ha recorregut els carrers de Barcelona, cursa que un dia va crear Francesc Mates, emprenedor i esportista barceloní. Agafant el testimoni de la seva filla Myrna, ens disposem a reinventar una cursa a la  ciutat de Barcelona entre les seves muntanyes.

Creem una nova marca inspirada en l’essència del projecte i donant nom a les dues muntanyes principals que emmarquen l’inici i final del recorregut dels participants: Montjuïc-Tibidabo.

“És una cursa pionera que no només fomenta l’esport sinó que també promou la sostenibilitat, preservant la zona verda del Parc de Collserola i cuidant-lo abans i després de la cursa.” – Victor Casanovas, director de la Cursa.

Aixi doncs, sigueu benvinguts a un nou concepte de cursa que serà tot un repte per a tots vosaltres, runners amb ganes de gaudir.

Les inscripcions estan limitades a 499 participants, així que si accepteu el repte inscriviu-vos el més aviat possible!

#montjuictibidabo #behindthemountains

leave a comment

Col·laborador

Organitzador