Arriba la Lynk & Co Montjuïc – Tibidabo, la cursa amb més desnivell de la ciutat de Barcelona

  • La cursa, de 19,5 Km celebrarà la seva primera edició el dimarts 1 de novembre 
  • Lynk & Co, s’uneix a la cursa per fomentar la mobilitat sostenible a la ciutat de Barcelona

Arriba la Lynk & Co Montjuïc -Tibidabo, una nova carrera d’asfalt de 19,5 km que uneix les muntanyes que delimiten la ciutat de Barcelona: el castell de Montjuïc i el Tibidabo. La cursa recull el llegat de la Cursa de l’Amistat, una de les curses més emblemàtiques de la ciutat, creada per l’esportista barceloní Francesc Mates.

Lynk & Co, companyia de solucions de mobilitat flexible, s’uneix ala primera edició de la carrera amb més de 500m de desnivell per promoure una mobilitat més flexible i sostenible. El negoci de la companyia va més enllà de vendre cotxes i persegueix crear comunitats que facin un ús més eficient dels recursos.

 

La carrera proposa un repte als amants de l’asfalt que vulguin gaudir d’unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes perquè 499 corredors puguin gaudir de la primera edició de la carrera.

Compromís pel mediambient 

La Lynk & Co Montjuïc-Tibidabo està compromesa amb el medi ambient. Per això, s’han establert relacions amb el Patronat del Parc de Collserola per a formar i conscienciar als corredors del bon ús del parc per al seu entrenament. 

La filosofia sostenible de la carrera es tradueix en diferents actuacions dirigides a fomentar un esdeveniment esportiu d’impacte 0; uns valors sostenibles que estan en l’ADN de Lynk & Co. Per això, de cada inscripció, es donarà un euro a la conservació del parc. 

La Lynk & Co Montjuïc-Tibidabo donarà el seu tret de sortida l’1 de novembre recorrent la ciutat de Barcelona per les seves dues muntanyes emblemàtiques.

Atreveix-te a córrer #Behindthemountains.

#montjuictibidabo #behindthemountains

leave a comment

Col·laborador

Organitzador