Niu s’uneix a la Lynk&Co Montjuïc – Tibidabo com a col·laborador

La companyia de ciclomotors i motocicletes s’uneix a la primera edició de la carrera per a fomentar la mobilitat sostenible en l’entorn urbà.

L’1 de novembre 499 corredors es donaran cita per a córrer la carrera amb més desnivell de la ciutat de Barcelona, 550m. Un repte per a què els amants de l’asfalt puguin gaudir d’unes vistes espectaculars travessant la ciutat de Barcelona per les seves dues muntanyes més emblemàtiques: Montjuïc i el Tibidabo.

Niu, marca de motocicletes referent en la mobilitat elèctrica comparteix la filosofia sostenible de la Lynk & Co Montjuïc Tibidabo, un esdeveniment esportiu d’impacte 0; valors sostenibles que comparteix amb NIU, empresa que pretén redefinir el desplaçament, amb una mobilitat més flexible i, sostenible.

La marca sortejarà una moto elèctrica MQI GT L1e entre tots els inscrits a la Lynk&Co Montjuïc Tibidabo amb l’objectiu d’afegir més emoció a la cursa, motivant-te a inscriure’t si encara no ho has fet.
Atreveix-te a córrer #Behindthemountains.

Sobre NIU

NIU, fundada en 2014, és la companyia líder en solucions de mobilitat urbana intel·ligent.

S’ha proposat redefinir la manera en què ens desplacem per les ciutats, i per a això desenvolupa vehicles i solucions de mobilitat que parteixen de la conveniència de l’ús i de la sostenibilitat.

A Espanya, NIU compta amb més de 40 punts de venda oficials repartits en les principals ciutats del país. A més, entre particulars i empreses, NIU és la 2a marca més matriculada a Espanya.

En l’actualitat NIU dissenya, fabrica i comercialitza escúters elèctrics d’altes prestacions. Els models MQi i UQi són els únics productes de mobilitat urbana que han guanyat els set grans premis de disseny internacional en els últims 20 anys, incloent-hi el Xarxa Dot i el IF d’Alemanya, l’IDEA dels Estats Units, el G-Mark del Japó, el Xarxa Star de la Xina, el Golden Pin de Taiwan i el DFA d’Hong Kong.

Com a empresa líder mundial d’escúters elèctrics amb bateries de liti, NIU ha creat una nova categoria en el mercat de les 2 rodes: el Smart eScooter. NIU ha desenvolupat la 4a generació de la tecnologia NIU EnergyTM que ofereix una major vida de les bateries, més autonomia i menys pes al mateix temps que les fa més segures i més potents.

Des de la seva fundació NIU ha seguit un ràpid creixement, aconseguint la xifra de més d’1 milió d’unitats venudes a tot el món. Té presència en 38 països, amb més de 2.000 punts de venda i és el proveïdor de 20 serveis de motosharing.

leave a comment

Colaborador

Organizador