Més de 400 participants estrenen la Lynk&Co Montjuïc Tibidabo, la cursa amb més desnivell de Barcelona

  • 400 runners han desafiat als 19,5Km i els 550m de desnivell acumulat en la primera edició de la cursa 
  • Gerard De Antonio  i Marta Fuentes han estat els guanyadors amb uns grans temps

La primera edició de la Lynk&Co Montjuïc- Tibidabo ha començat a córrer aquest 1 de novembre, dia de tots sants. Més de 400 runners s’han donat cita al castell de Montjuïc per gaudir d’una diada de running amb unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. 

Una primera edició de la cursa que recull el llegat de la cursa de l’amistat, amb més de 40 anys d’història i creada pel esportista barceloní Francesc Mates. La cursa amb més desnivell de Barcelona ha esdevingut un repte pels 400 runners que hi han participat: 19’5Km i més de 550m de desnivell que uneixen la ciutat per les seves dues muntanyes: Montjuïc i el Tibidabo

La Lynk&Co Montjuïc Tibidabo ha fet el seu tret de sortida avui a les 8 del matí, Victor Casanovas, director de la cursa, fa una valoració molt positiva. “Per a l’organització, és un orgull poder dir que més de 400 persones s’han sumat al repte, en un format de cursa sostenible i d’impacte 0 per preservar el Parc de Collserola un dels grans pulmons de Barcelona.”

Grans temps en la primera edició de la cursa 

Gerard De Antonio s’ha emportat la primera edició de la cursa amb un temps d’1:08:34 minuts, un temps que ha sorprès a tots els que esperaven als corredors al racó de lleure de Santa Maria de Vallvidrera, “Estic molt content d’haver guanyat la primera edició de la cursa, una cursa dura però amb unes vistes espectaculars.” De Antonio es mostrava content i sorprès del temps. Josep Arnal i Miquel Solé del club Ironwill Solideo han completat el podi. Pel que fa al podi femení Maria Fuentes s’ha endut el trofeu de guanyadora amb un temps d’1:20:31 “Ha sigut una experiència única, jo normalment faig trail i córrer per asfalt amb tant desnivell ha sigut tot un repte, he tingut molt bones sensacions durant tota la cursa”. Martina Alemany i Silvia Segura, han completat el podi.

Tot un repte per tots els corredors i corredores que han participat en el matinal de running, on a l’avituallament final tots els corredors i corredores han pogut gaudir d’un refrigeri al final de la cursa per recuperar les forces després d’assolir el repte de córrer la cursa amb més desnivell de Barcelona.

Cursa Impacte 0 

El vessant sostenible de la cursa també va estar palès abans, durant i després d’aquesta, preservant el parc de Collserola, el pulmó de la ciutat de Barcelona, convertint-se així en la primera cursa sostenible, dotant 1€ de les inscripcions per preservar el parc i afegint activitats de neteja abans i després de la cursa. Envoltant-se també de patrocinadores d’energia verda com Lynk&Co i Niu que han proporcionat els vehicles de seguiment de la cursa.

La Lynk&Co Montjuïc – Tibidabo finalitza així la seva primera edició amb una diada de running amb una estrena per en marcar i la ciutat de Barcelona als peus de més de 400 runners que mai oblidaran el repte de 19.5Km.

leave a comment

Col·laborador

Organitzador