6 COSES QUE HAS DE SABER ABANS DE LA CURSA

Demà és el gran dia! El dimecres 1 de novembre, a les 8 del matí, s’inicia l’emocionant Montjuïc – Tibidabo, una cursa de 20 quilòmetres que travessa de muntanya a muntanya la ciutat i registra el major desnivell de totes les curses. Amb un recorregut 50% asfalt i 50% terra, serà un desafiament d’allò més emocionant. A continuació et facilitem 6 coses que has de saber abans del tret de sortida:

1. Col·locació del dorsal: Assegura’t de portar imperdibles amb tu per a posar-te el dorsal en la part frontal de la teva samarreta. I no enlairaments el xip del dorsal, aquest és el seu lloc.

2. Arribada a la sortida: Els corredors sortireu des del Castell de Montjuïc a les 8.00 del matí. En transport públic i en ordre de proximitat, pots arribar amb Bus, el número 150 de la línea vermella et deixarà als peus del castell. El bus N0 de la línea blava t’apropa fins a Paral·lel, igual que la linea verda (L3) de metro. Si has d’agafar un tren amb RENFE podràs viatjar de manera gratuïta imprimint el següent val i mostrant-ho a taquilla. I si vas amb vehicle privat, es pot aparcar gratuítament als carrers del voltant del castell.

3. Guarda-roba mòbil: Comptem amb un servei de guarda-roba que es traslladarà al punt d’arribada, així que les teves pertinences estaran esperant-te en la línia de meta. Se’t proporcionarà una polsera per a facilitar la recollida. Arribar amb anticipació evitarà cues i retards.

4. Sorpresa en la línia de meta: En arribar a la meta, podràs reposar-te amb aigua fresca, Aquarius i fruita. com també gaudir del servei de quiromassatgistes. Però això no és tot, a més rebràs un fabulós Finisher Pack de Seat Mó.

5. Retorn a casa: La tornada a casa és encara més fàcil. Des de l’Àrea de Lleure de Vallvidrera, on es duu a terme l’últim avituallament, camina només 6 minuts fins al funicular (Baixador de Vallvidrera), que ofereix connexions freqüents amb Plaça Catalunya. Per a la tornada, si també necessites prendre un tren de Renfe, podràs viatjar de manera gratuïta presentant el val

6. Resultats i records: Després de la cursa, rebràs un enllaç per correu electrònic per a consultar la classificació i veure les fotografies realitzades durant l’esdeveniment.

 

#demuntanyaamuntanya

Col·laborador

Organitzador