La segona edició de la Montjuïc – Tibidabo canvia sensiblement el seu recorregut

– Degut a ordenances municipals una part del recorregut original de la cursa es veu afectat
– 20Km i més de 400m de desnivell conformen el nou recorregut de muntanya a muntanya de la ciutat
– La nova ruta ofereix ara una major proporció de trams naturals en comparació amb els trams asfaltats
 

A causa d’ordenances municipals una part del recorregut original de la Montjuïc Tibidabo, canvia el seu recorregut ampliant els trams naturals i fusionant la natura i l’asfalt a parts iguals. 

El recorregut modificat, que manté la distància original de 20 quilòmetres i un desnivell de més de 400m per fer la travessa de la ciutat tot un repte, convertint la Montjuïc-Tibidabo en una cursa híbrida per tots aquells runners que els agrada tant l’asfalt com el trail. 

La primera edició de la Montjuïc – Tibidabo, va agafar el testimoniatge de la històrica carrera de Barcelona, la cursa l’amistat, profesionalizandola i regalant l’oportunitat a 499 corredors corredores de córrer l’1 de novembre travessant Barcelona des des Castell de Montjuïc fins al Tibidabo.

Un nou recorregut híbrid,  50% asfalt, 50% trail que aumenta el repte de la cursa

Els 10 primers KM, des del Castell de Montjuïc fins a Major de Sarrià es mantenen iguals, després, en comptes de pujar per la carretera de Vallvidrera es gira a l’esquerra i se segueix pel carrer fins a arribar al Parc de l’Oreneta, carrer dels Esports i enfilar la carretera de les aigües amb unes vistes impressionants de tota la ciutat durant 3KM i arribant a plaça mireia on continuarem per la pujada GYM, on es troba el punt més alt de la cursa. 

Els últims 5 Km que esperen als corredors i corredores per superar el repte de la Montjuïc tibidabo son trams de terra barrejats amb curtes pujades i baixades d’asfalt, passant pel mirador del Turó d’en Corts, continuant pel camí de Santa Creu d’Olorda per vorejar el pantà de Vallvidriera i arribar a la gratificant meta: l’àrea de Lleure de Santa Maria de Vallvidrera, on ens espera la fi de la cursa.

 

Roger Roca, director esportiu de la Montjuïc Tibidabo valora positivament el canvi i argumenta que “el canvi de recorregut permet al runner adonar-se del tresor de la ciutat, un contacte directe amb la natura i unes vistes espectaculars de Barcelona, difícils de superar.”  

499 participants únics

L’ampliació del recorregut de terra per la zona de Collserola fa que la cursa restringeixi la participació dels corredors i corredores a 499, una mesura sostenible per preservar Collserola, el pulmó de la ciutat de Barcelona. 

La segona edició de la Montjuïc-Tibidabo planteja un punt més d’adrenalina entre els runners intrépids, travessar la ciutat de muntanya a muntanya amb un circuit híbrid i unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona que no deixaran indiferent a ningú. 

Les inscripcions ja estan obertes per unir-te al repte:

 

#demuntanyaamuntanya

Col·laborador

Organitzador