10 curiositats i motius per córrer la Montjuïc – Tibidabo

 

No queda molt per a la segona edició de la Montjuïc – Tibidabo,
una cursa molt especial de Barcelona.

 

 

¿Encara no saps per que? Estigues atent a aquestes 10 raons:

 

1. És la cursa amb més pendent de Barcelona. No és poca cosa, estem parlant de 550 metres positius! Tot un repte.

2. Tindrà lloc l’1 de novembre. És dia festiu, no hi ha excusa per a no vindre.


3. Té trams d’asfalt i trams de natura
, ideal per als runners indecisos. Gaudiràs d’amples carrers i d’unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona al tram final.

4. Són 20 Km, el que la converteix en una Mitja Marató. 


5.
És una cursa sostenible. Preserva la zona verda del Parc de Collserola cuidant-lo abans i després de la cursa, i a més, abona un % de les inscripcions a la campanya de recuperació i sostenibilitat del Parc, el Patronat, fomentant la seva millora.

6. El seu recorregut uneix les dues muntanyes més emblemàtiques de la ciutat. Per una banda, el punt de partida és a Montjuïc, i la meta al Tibidabo, concretament al Parc de Collserola. Un tram que recorre la ciutat de punta a punta.


7.  És una cursa exclusiva
. La Montjuïc – Tibidabo no és una cursa gran, té places limitades per tal de preservar el parc de Collserola i oferir una experiència més personalitzada i única.


8. Un repte només per valents. Algunes cares conegudes volen demostrar que són capaços de realitzar la cursa, com Albert Mora, L’ultrarunner i influencer.

 

9. En finalitzar la cursa a l’àrea de lleure de Vallvidrera, t’esperarà un servei de quiromassatge, refrigeris i menjar, tot el necessari per a recuperar forces.

10. Gerard De Antonio i Maria Fuentes van guanyar la cursa amb uns temps de 1:08:34 i 1:20:31 respectivament. Serà capaç el guanyador d’aquesta edició de superar aquesta marca? 

#demuntanyaamuntanya

leave a comment

Col·laborador

Organitzador