Prepara’t per la Montjuïc – Tibidabo amb els entrenaments mensuals de FunRunners!

  • 18 d’abril, 23 de maig, 27 de juny, 5 de setembre i 24 d’octubre tens una cita per preparar la segona edició de la Montjuïc – Tibidabo
  • Entrenaments mensuals i gratuïts si estàs inscrit a la cursa gràcies a la col·laboració de FunRunners


La Cursa Montjuïc-Tibidabo prepara la seva segona edició amb un pla d’entrenaments mensual gratuït per totes aquelles persones que estiguin inscrites a la cursa que se celebrarà l’u de novembre de 2023.

Els entrenaments tindran una durada de 19:15 a 21h i el punt de trobada serà a Font màgica de Montjuïc. Cada entrenament mensual inclourà una activació específica i diferent per preparar cada tram de la cursa amb més desnivell de Barcelona com ara: a tècniques de carrera, pliometría i exercicis de força amb escales.

A més, el rodatge per Montjuïc es realitzarà en grups separats per nivells, cadascun amb el seu capità i un recorregut ajustat al seu nivell, sempre tenint en compte el recorregut oficial de la carrera.

Tot gràcies a la col·laboració de FunRunners, un club de runnig actiu a la ciutat de Barcelona des del 2017, amb més de 200 socis actius i que té com a objectiu promoure el running i l’activitat física dins la ciutat.

Dates dels entrenaments mensuals:

Dimarts 18 d’abril

Dimarts 23 de maig

Dimarts 27 de juny

Dimarts 05 de setembre

Dimarts 24 d’octubre

Si vols estar preparat/a per al repte, no dubtis i omple el formulari!

#demuntanyaamuntanya

leave a comment

Col·laborador

Organitzador