Solideo s’uneix a la Lynk & Co Montjuïc – Tibidabo com a patrocinador oficial

  • La companyia d’energia fotovoltàica s’uneix a la primera edició de la cursa

Solideo s’uneix com a patrocinador de la carrera amb més desnivell de la ciutat de Barcelona, 19,5 km i 550 m de desnivell positiu en una carrera d’asfalt que uneix les muntanyes de la capital catalana.

La companyia energètica porta anys treballant, dissenyat i implementant solucions d’eficiència energètica per a reduir la petjada i l’impacte mediambiental; valors que comparteix amb la Lynk & Co Montjuïc Tibidabo, una cursa amb impacte 0 que donarà 1€ de les inscripcions a conservar el Parc de Collserola.

La carrera proposa un repte als amants de l’asfalt que vulguin gaudir d’unes vistes privilegiades de la ciutat de Barcelona. Les inscripcions ja estan obertes perquè 499 corredors puguin gaudir de la primera edició de la carrera.

Sobre solideo 

Solideo lidera la transició energètica. Empresa especialitzada en el desenvolupament de solucions d’eficiència, estalvi i autoconsum, va néixer a l’octubre de 2019, sent ja l’empresa líder en plaques solars a Catalunya, on 1 de cada 5 instal·lacions fotovoltaiques són seves.

La clau del seu èxit és clara: productes de primera qualitat amb 25 anys de garantia, la tecnologia més avançada, un servei d’acompanyament constant en la tramitació d’ajudes i subvencions i personal propi sense subcontractacions.

Patrocinador de diversos clubs esportius, Solideo destaca per la seva vinculació a l’esport, sobretot al ciclisme i atletisme, esports que resumeixen l’esforç, la sostenibilitat i la superació.

leave a comment

Col·laborador

Organitzador